Rediscovering the core of health community

Το φαγητό για τις αεροπορικές εταιρείες είναι μεγάλη υπόθεση. Οι εταιρείες, επενδύουν μεγάλα ποσά για να αποκτήσουν συνεργασίες με διάσημους σεφ, να εμπλουτίσουν το μενού καθώς, και να βρουν τρόπους να συνεχίσουν να προσφέρουν πεντανόστημα γεύματα εν πτήση.

Η αεροπορική εταιρεία Emirates έχει ξεκινήσει μία πιο αυτόνομη προσέγγιση στην τελειοποίηση της κουζίνας της που βρίσκεται στα 35.000 πόδια: η κυβέρνηση των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, υπό την κυριότητα της οποίας είναι η αεροπορική εταιρεία, ανακοίνωσε πως σκοπεύει να επενδύσει 34, 7 εκατομμύρια ευρώ σε μία κάθετη φάρμα κοντά στο Διεθνές Αεροδρόμιο Al Maktoum του Ντουμπάι, η οποία θα παράγει ποσότητα φαγητού ίση με 900 acres γης (περίπου το μέγεθος του Σέντραλ Πάρκ της Νέας Υόρκης).

Τα λαχανικά, θα κατευθύνονται απευθείας στο lounge αναχωρήσεων της εταιρείας και στα μενού των αεροπλάνων της. Η αεροπορική επίσης σκοπεύει να κάνει τη φάρμα αυτόνομη όσον αφορά το νερό, σε απάντηση των προβλημάτων υδροδότησης που αντιμετωπίζουν τα Εμιράτα και το οποίο ολοένα και αυξάνεται.

Όπως υποστηρίζει δημοσίευμα του monocle, πρόκειται για μία πραγματικά καινοτόμο ιδέα που βγάζει από τα στενά πλαίσια των εστιατορίων την ιδέα από τη «φάρμα-στο-τραπέζι».

Written by

Η δημοσιογραφική ομάδα του Enter Health News

No comments

LEAVE A COMMENT